Fotoshoot van je huisdier

Wat kun je verwachten van een fotoshoot via Huisdierenfotografie.com?

Locatie

Omdat niet elk dier het gewend is om een camera op zich gericht te hebben is het belangrijk dat jouw vriend zich wel op z’n gemak voelt. Alleen dan worden de foto’s oprecht en tonen ze het karakter van je huisdier. Daarom fotografeer ik huisdieren het liefst in hun eigen omgeving: thuis of in een bekende omgeving.

Verloop van de fotoshoot

Voordat ik aan de fotoshoot begin neem ik eerst de tijd om contact te maken met je huisdier. Ik heb het karakter al een beetje kunnen observeren en je huisdier went aan mijn aanwezigheid. Daarna volgt de fotoshoot, die 60 tot 90 minuten in beslag neemt. Hierna hebben de meeste huisdieren ook geen aandacht meer. Het is mogelijk om in deze tijd zowel actiefoto’s als geposeerde foto’s te maken, uit ervaring weet ik dat de meeste klanten een combinatie willen voor gevarieerde foto’s.

Weersomstandigheden

Heb je een fotoshoot op locatie geboekt, maar regent of hagelt het die dag? Dan gaat de shoot niet door en zullen we een nieuwe afspraak inplannen. Op de dag van de fotoshoot zal ik hierover minimaal een half uur vantevoren contact opnemen en kunnen we direct een nieuwe datum prikken.

Fotoshoot cadeau

Ken je iemand die helemaal gek is op zijn of haar huisdier? Dan is een cadeaubon van Huisdierenfotografie.com een origineel cadeau! Er zijn verschillende pakketprijzen, dus de waarde van het cadeau kun je zelf bepalen.