Over huisdierenfotografie.com

Ik ben van mening dat ieder huisdier een mooie foto verdient. Nu al om trots aan iedereen te laten zien, en later ook als herinnering aan jouw vriend. Regelmatig hoor ik alleen dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt om je huisdier mooi op de foto te zetten. Maak daarom van jouw huisdier mijn model!

Je kunt bij portfolio kijken welke huisdieren ik recent heb gefotografeerd. Zo krijg je natuurlijk ook een goed beeld van mijn fotografie en weet je beter wat je kunt verwachten van een fotoshoot van jouw huisdier.

Voor informatie over hoe een fotoshoot verloopt en wat de prijs is, kijk je bij fotoshoot. Het is natuurlijk ook leuk om een fotoshoot cadeau te geven!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken om je huisdier op te foto te zetten? Stuur dan een mailtje naar contact@huisdierenfotografie.com of vul het contactformulier in.

Over de fotograaf


Angela_Lingers

Mijn naam is Angela Lingers, 26 jaar en ik woon in Heeze (omgeving Eindhoven) samen met mijn vriend en hondje Bruno. Enkele foto’s van Bruno kun je in zijn portfolio item vinden.

Al zo lang ik me kan herinneren hou ik van huisdieren en sinds mijn 18e ben ik te vinden achter de camera. Toch kwam ik nog niet zo lang geleden met het idee om deze twee te combineren. Zo vond ik de leukste hobby in huisdieren fotografie, dat inmiddels is uitgegroeid tot Huisdierenfotografie.com.

Het leukste aan het fotograferen van dieren, is dat ze allemaal een eigen karakter hebben en het vooraf niet voorspelbaar is hoe de fotoshoot zal verlopen. Ik vind het dan ook belangrijk om eerst contact te maken met het huisdier, voordat ik begin met fotograferen. Hoe lang de shoot daarna duurt kun je vinden bij fotoshoot.