Prijzen & afspraken

Vaak wordt gedacht dat een fotoshoot van je huisdier ontzettend duur is. Gelukkig is dat bij Huisdierenfotografie.com niet het geval, omdat ik werk met vaste pakketprijzen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. En ben je niet tevreden met de foto’s? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten:

* Alle pakketprijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten van € 0,35 cent per km. Is de locatie van de shoot minder dan 10 km vanaf Heeze, dan worden er geen reiskosten berekend. Niet goed? Geld terug!

Behalve duidelijke informatie over wat je voor de pakketprijzen mag verwachten, is het belangrijk om van tevoren goed af te spreken wat er met de foto’s mag gebeuren. Na een fotoshoot blijven de rechten van de foto’s in mijn bezit, wat betekent dat ik ze mag gebruiken – bijvoorbeeld als portfolio item op mijn website of als reclame in een advertentie. Zelf krijg je de foto’s uit het pakket zowel op hoge als lage resolutie mee. In lage resolutie zodat je de foto’s kunt delen op internet, en in hoge resolutie voor eigen gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete portretten laten afdrukken op formaat naar keuze.